Wist je datjes

apr
15

Wist je datjes

Om er voor te zorgen dat het ontwaken van de SoundRiddle mindset bij iedereen even fijn, vrolijk en vlot verloopt, hebben wij een aantal handige hints in een wist je datje gezet.

 

#1 Wist je dat je zelf de categorie kunt kiezen waarin je speelt?!

Start een nieuw spel door op het plusje te drukken en kies “Selecteer een spel”.
Kies vervolgens de categorie die jij leuk vindt en druk op “Klaar”. Je kunt dit spel alleen spelen of met vrienden. Als je alleen wilt spelen druk je op “Start spel” en als je vrienden wilt uitnodigen druk je op “Nodig spelers uit”.

#2 Wist je dat je direct verder kunt spelen na het afronden van een spel (in je eentje)?!

Direct na het afronden van een spel verschijnt rechts onder de knop “Speel verder”. Als je hier op klikt wordt direct een nieuw spel in dezelfde categorie gestart. Wil je liever een andere categorie?

#3 Wist je dat je het geluid nog harder kunt zetten door het geluid op de speaker af te spelen?!

Druk rechts naast de play knop op het speaker icoontje. Hiermee wissel je het geluid tussen de ingebouwde speaker en de luidspreker van je telefoon. Op deze manier kan je SoundRiddle ook in de stiltecoupe spelen… 😉

#4 Wist je dat je ook gratis zelf SoundRiddles kunt maken?

Je hoeft geen in-app aankoop te doen om zelf SoundRiddles te kunnen maken. Zodra je 5000 punten hebt gehaald krijg je deze functionaliteit gratis. Kun je niet wachten en wil je liever meteen al aan de slag? Dan kan je
upgraden naar SoundRiddle Unlimited, dan zijn ook de reclamebanners verdwenen. Vervolgens kun je vrienden uitnodigen om de door jou gemaakte SoundRiddle te spelen.

#5 Wist je dat je zelfgemaakte SoundRiddles kunt delen?

Zodra je zelf een SoundRiddle gemaakt hebt kun je vrienden uitnodigen deze op te lossen. Zodra de SoundRiddle is opgelost verschijnt er rechts onder in beeld de knop “Spel delen”. Zodra je hier op drukt wordt jouw SoundRiddle naar ons toegestuurd. Na onze review is jouw SoundRiddle voor iedereen over de hele wereld speelbaar!

#6 Wist je dat de categorie boven in beeld je direct al op weg helpt?

Bij ieder spel staat bovenin het speelscherm de categorie al genoemd. Deze helpt je direct op weg bij het oplossen van je SoundRiddle. De categorie zou je daarom als hint kunnen zien die je bij het begin van ieder spel al kado krijgt.

# 7 Wist je dat je ook Engelse spellen kunt spelen?

Alle SoundRiddles zijn ook speelbaar in het Engels! Een leuke manier om jouw Engelse taalvaardigheid te testen. Tevens een mooie boost voor je highscore..

Start een nieuw spel door op het plusje te drukken en kies “Selecteer een spel”. Kies vervolgens bij taal EN (Engels). Je kunt dit spel alleen spelen of met vrienden. Als je alleen wilt spelen druk je op “Start spel” en als je vrienden wilt uitnodigen druk je op “Nodig spelers uit”. Tijdens het spelen van een spel is de taal van het spel terug te zien in de linker boven hoek van het speelscherm.

Over SoundRiddle Redacteur

Archives